Tatil sezonu açılması, erken bayram rezervasyonları başlamasıyla tatil için heyecanlı arayışınız kabusa dönmesin.

Rezervasyon yaptırmadan, paranızı bağlamadan, reklamlara aldanmadan, resimlere kanmadan, tatlı sözler sizi yanıltmadan, sunulan imkanlar gözünüzü boyamadan tatil için tercih edeceğiniz konaklama yerinizi iyi seçiniz. Geç kalınmış tecrübe tatili burnunuzdan getirir.

Güvenilir bildiğiniz kişiler ve acentalarla irtibat kurarak fiyattan önce özellikle müşteri memnuniyeti olan referanslı otelleri tercih ediniz. Günümüzde kötü otel bulamazsınız sorsanız, resimlere baksanız hepsi yıldızlı, hepsi kusursuz, avantajlar ve animasyonlarla dolu, hijyen, son derece konforlu odalar vb daha bir çok şey kısacası imkanların imkanı adeta imkanlar zinciri?

Siz siz olun.

Her şey dair cazip indirimli fiyat imkânları,

Ödeme kolaylığı,

Yıldızlı,

Denize sıfır,

Doğayla iç içe,

Aquapark,

Spa,

Sauna,

Fitness

Hamam,

Masaj,

Çocuk havuzu,

Ulaşım,

Açık büfe yemekler,

Sınırsız Aktiviteler ararken tatilinizi zehir etmeyin!

Instagram, Twitter, Facebook gibi sahte hesap açan ve inandırıcı olsun diye takipçi satın alan, sizi çeşitli internet sitelerine yönlendirerek hayali rezervasyon yapmaya çalışan dönemsel dolandırıcıların oyununa gelmeyin. Şu elimizin altında olan GOOGLE bir sorunda tatilcilerin başına neler geliyor lütfen bir bakın. Yaşanmışlardan ibret alıp üzülmeden kazanın. 

Tatilcilerin korkulu rüyası haline gelen dolandırıcıların ve fırsatçıların göz göre göre canınızı yakmalarına müsaade etmeyin. Ömür boyunca unutamayacağınız zehir gibi bir tatil yaşamayın.

Ucuza tatil satın aldığınızı zannederken tatilinin başlayacağı gün dolandırıldığınızı anlayarak Resepsiyonda adınıza kayıtlı oda olmadığını duyunca çırpınmayın. Çırpınıp da kendinizi boştan yere kasmayın.

Ne diyelim size tatil avantajları sunanların sözüne ve güvenilirliğine dikkat ederek tatil keyfini güvendiğiniz yerlerde, sözleri senet olan, verdiği vaatlere uyan kurumsal konaklama tesislerinde, otellerde, pansiyonlarda huzur ve mutlulukla çıkarın.

İşini iyi yapanlara diyecek sözüm yok, ancak dönemsel tüketicilerin canını resimlerle, satış yapmak için yerine getirilemeyecek sözlerle yakan fırsatçılara söylenecek sözlerimiz elbette olmaya devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.