Sahte zeytin yağı ele geçirildi: 2 gözaltı

Tekirdağ’da yaklaşık yarım milyon lira değerinde sahte zeytin yağı ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. HABER 24

banner279
14 Mart 2017 Salı 16:07
Sahte zeytin yağı ele geçirildi: 2 gözaltı

Tekirdağ’da yaklaşık yarım milyon lira değerinde sahte zeytin yağı ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Marmaraereğlisi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, elde ettikleri bilgi doğrultusunda takibe aldıkları A.K. idaresindeki 61 K 6636 plakalı kamyonu durdurarak araçta arama yaptı. Aramada, Şarköy ilçesinde üretildiği ve İstanbul’da piyasaya sürüleceği öğrenilen 500 bin TL piyasa değeri bulunan, 26 bin 500 litre sahte zeytin yağı ele geçirildi.

İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri tarafından, beşer litrelik tenekelenmiş yağlarda yapılan incelemede, içeriğinde farklı bitkisel yağlar bulunduğu ve hijyenik olmadığı tespit edildi.

Olayla ilgili A.K. ile F.T. adliyeye sevk edildi.

Son Güncelleme: 14.03.2017 21:04
Anahtar Kelimeler:
Okul MüdürüCeyhan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287