Tekirdağ’da yoğun sis

Tekirdağ’da dün gece başlayan yağmur, gündüz saatlerinde halen etkisini sürdürürken, kent merkezine meydana gelen yoğun siste görüş mesafesi 30 metreye kadar indi. Tekirdağ Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 12:19
Tekirdağ’da yoğun sis

Tekirdağ’da dün gece başlayan yağmur, gündüz saatlerinde halen etkisini sürdürürken, kent merkezine meydana gelen yoğun siste görüş mesafesi 30 metreye kadar indi.
Tekirdağ Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından kent merkezinde gece saatlerinde başlayan kuvvetli sağanak yağış, gündüz saatlerinde de devam etti. Sağanak yağışla birlikte kentin merkezinde meydana gelen yoğun sisle nedeniyle karayollarında görüş mesafesi 30 metreye kadar indi. Karayollarında direksiyon başındaki sürücüler ise sis nedeniyle zor anlar yaşadı.
 

Son Güncelleme: 28.11.2016 14:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287