Hollanda’yı Kangal köpekleri ile protesto ettiler

Tokat’ın Turhal ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen kangal köpeği yetiştiricileri Hollanda’ya tepki gösterdi. HABER 24

banner279
17 Mart 2017 Cuma 18:16
Hollanda’yı Kangal köpekleri ile protesto ettiler

Tokat’ın Turhal ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelen kangal köpeği yetiştiricileri Hollanda’ya tepki gösterdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya ırkçı tutum sergileyen ve Türk vatandaşlarının üzerine köpek ve atlarla saldıran Hollanda polisi, Tokat’ta kangal köpekleriyle protesto edildi. Turhal ilçesinde kangal köpeği besleyenlerden Yusuf Yıldar,"Onların kurt köpekleri varsa bizimde Kangal köpeklerimiz var" şeklinde tepkisini dile getirdi.Hollanda’nın Türklere karşı sergilediği tutuma tepki gösteren Muharrem Ertaş ise insanların üzerine köpek saldırtarak yapılan davranışın insan haklarına sığmadığını söyledi.

(Nurhan İçmez/İHA)

Son Güncelleme: 17.03.2017 20:27
Anahtar Kelimeler:
Helikopter
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287