Gerçek bir görsel şölen

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde gece saatlerinde etkisini hissettiren şiddetli soğuk hava nedeniyle oluşan kırağı, güneşin doğmasıyla birlikte görsel bir şölen oluşturdu. Ovacık ilçesinde son bir haftadır özellikle gece saatlerinde etkisini...

banner279
27 Kasım 2016 Pazar 14:37

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde gece saatlerinde etkisini hissettiren şiddetli soğuk hava nedeniyle oluşan kırağı, güneşin doğmasıyla birlikte görsel bir şölen oluşturdu.
Ovacık ilçesinde son bir haftadır özellikle gece saatlerinde etkisini hissettiren soğuk hava nedeniyle, ağaç ve bitkilerin üzeri kırağı tutmaya başladı. Sabahın erken saatlerinde Munzur Nehri kıyısında yer alan ağaç ve bitkilerin üzerini kaplayan kırağı, izlenmeye değer görüntüler oluşturdu. Soğuk hava nedeniyle irili ufaklı derelerde de donma yaşanırken, ağaç ve bitkileri süsleyen kırağı, kartpostallık manzaralar sundu.
 

Son Güncelleme: 27.11.2016 14:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280