Çığ dehşeti kamerada

Van-Çatak yoluna düşen çığ, vatandaşlar tarafından saniye saniye böyle kaydedildi. HABER 24

banner279
19 Mart 2017 Pazar 08:55

Van-Çatak yoluna düşen çığ, vatandaşlar tarafından saniye saniye böyle kaydedildi.

Olay, dün öğleden sonra Van-Çatak karayolunda meydana gelmişti. Çatak’tan Van merkeze doğru araçları ile seyir halinde olan vatandaşlar, yüksek dağlardan çığın geldiğini fark etmeleri üzerine araçlarını durdurarak çığın gelmesini beklediler. Araçtan inen bazı vatandaşlar cep telefonlarına sarılarak çığın ana yola düştükten sonra yol boyu ilerlediğini saniye saniye çektiler. Hem görüntü çektiler hemde araç sürücüsüne aracın geri çekmesi konusunda da uyarıda bulundular.

Bu arada Elektrik arızasına müdahale etmek isteyen VEDAŞ ekipleri, arızaya müdahale etmek için çığ nedeniyle kapanan yolun açılmasını beklemek zorunda kaldılar. Bölgeye sevk edilen çok sayıda iş makine ise çığın her iki tarafında çalışma yaparak yolu tek şeritten ulaşıma açtılar.

Son Güncelleme: 19.03.2017 11:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287