Uzun hava söyleyerek kurtarılmayı bekledi

Van-Bahçesaray Karayolu’nun 15 kilometresinde bulunan 3 bin 10 rakımlı Karabet Geçidi’nden ara yola giren bir şantiyeye ait iş makinesi kara saplandı. Saplandığı yerden çıkamayan iş makinesi şoförünün çabaları devam ederken, şantiye...

banner279
03 Aralık 2016 Cumartesi 12:01

Van-Bahçesaray Karayolu’nun 15 kilometresinde bulunan 3 bin 10 rakımlı Karabet Geçidi’nden ara yola giren bir şantiyeye ait iş makinesi kara saplandı.

Saplandığı yerden çıkamayan iş makinesi şoförünün çabaları devam ederken, şantiye bekçisi ise Kürtçe söylediği uzun hava söyleyerek kurtarılmayı bekledi.Karabet Kar Tüneli’ni geçtikten sonra ara yola sapan bir şantiyeye ait iş makinesi ile iki şantiye çalışanı kara saplandı. İş Makinesi Operatörü yolu temizleyerek saplandığı yerden çıkmaya çalışırken, şantiye bekçisi de kar yağışı ile alakalı Kürtçe seslendirdiği şarkı ile arkadaşını motive etmeye çalıştı.

“YOLU AÇALIM DERKEN YOLDA KALDIK”
İHA muhabirine konuşan İş Makinesi Operatörü Ömer Çalık, Çatak ilçesinden geldiklerini belirterek, Karabet Kar Tüneli inşaatının şantiyesinin yolunu açmak için buraya girdik. Fakat kar nedeniyle yolda kaldık. Çabalıyoruz. İnşallah açarız yolumuzu. Şantiye de kalan kimi malzemelerimiz var onarı almak için şantiyeye gitmeye çalışırken karda mahsur kaldık. Bir yardım alsaydık iyi olurdu. Kısacası yolu açalım derken yolda kaldık ne yapacağımızı bilemiyoruz” dedi.İş makinesi uzun uğraşlar sonucu saplandığı yerden çıkarak yol açma çalışmalarına devam etti.
 

Son Güncelleme: 03.12.2016 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287