Eğitim ve Araştırma Hastane yönetici tecrübesine sahip, konusuna vakıf vatandaşın sesine, hastanın nefesine kulak veren hastalarla iç içe olan bir yöneticinin Darıca Farabi Hastanesine başhekim olarak atanması yatan hastalar, hastane personelleri ve en önemlisi araştırma hastanesi olma yolunda ilerleyen Farabi hastanesi için büyük bir şanstır.

Kocaeli bölgesinin önemli hastaneleri arasında yer alan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliğini yaklaşık 2 sene başarıyla sürdürdüğü çalışmalarını ekibiyle birlikte Derince’den takip ettiğim Doç. Dr. Mustafa Güneş’in tecrübe ve bilgi birikimlerinden faydalanmak Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası halkının sağlık noktasında menfaatine olacaktır.

Mustafa Güneş hocamız, Derince’de uyguladığı son olarak 51’cisini yaptığı hasta ve hasta yakınlarıyla düzenli olarak toplantı yaparak şikâyetlerine, sorunlarına, gözlemlerine ve önerilerine önem veren karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak sorunların daha sağlıklı çözüleceğine inandığından düzenli sürdürdüğü toplantılarına aynı özveriyle kaldığı yerden devam ediyor.

Farabi Hastanesi KBB-Göz-Nöroloji-Üroloji Kliniğindeki hasta ve hasta yakınlarıyla ilk toplantısını makam odasında gerçekleştiren Mustafa hoca bundan sonraki süreçlerde sağlık hizmetlerinin sunumunda kaliteyi artırmak amacıyla hasta ve hasta yakınlarıyla, personelleriyle düzenli olarak toplantılar yapacağını dile getirdi.

Anlayacağınız başhekimlik makamı kapalı kapılar ardında değil halkın içinde vatandaşla iç içe devam edileceğinin müjdesini vermek şifa bekleyen hastalara şifa, hasta yakınlarına da oldukça kolaylık sağlayacaktır.

Farabi Hastanesi Başhekimi olan Doç. Dr. Mustafa Güneş hocamıza ve tüm ekibine bundan sonraki süreçte, bu çizgide Araştırma Hastanesi olma yolunda başarılar dilerim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner280