UMUTCAN AKSOY HEM GENÇ İŞ ADAMI HEM DE HUKUKÇU

‘’Yoksulların Davalarını Bedava Savunacağım’’ En hayırsever iş insanları listesinde genç kuşak hızla zirveye tırmanıyor. Geçtiğimiz günlerde adı sıkça bahsedilen genç yatırımcı iş insanı Umutcan Aksoy yaptığı yardımlarla gündeme gelmişti.

banner279
17 Ocak 2021 Pazar 10:47
UMUTCAN AKSOY HEM GENÇ İŞ ADAMI HEM DE HUKUKÇU

Türkiye'nin tanınmış ismi Mehmet şirin Aksoy’un da oğlu olan, Umutcan Aksoy son olarak ihtiyaç sahibi ailelere çok sayıda gıda yakacak ve çocuk kıyafeti ulaştırmıştı. Miniklerin yüzünü güldüren Umutcan başarılı bir insan olmaktan ziyade değerli bir insan olmaya çalıştım diyerek yola çıktığını ifade etmişti. Aksoy hayatımda önemle değer verdiğim bir yapım vardır, o da insanlara yardım elini uzatmak dedi. Umutcan Aksoy ben aile büyüklerimden aldığım örf ve adet ile ilerleyerek her daim yolumu doğru ve düzgün bir şekilde çizdim dedi. 

’Hukuk okuyarak birçok projelere imza attı’’

İşte felsefesi özetle, bu bakış açısından hareket eden hayırseverlik faaliyetleri Türk toplumunun yardımsever yapısı nedeniyle Her geçen yıl daha da yükselen bir katılımcı kitlesine ulaşıyor ve bunlardan biri olan Umutcan Aksoy 1999 doğumlu olup yaşamını uzun süreli yurt dışında sürdürüyor. Hukuk okuyarak birçok projelere de imza atarak hedeflerinde çıtayı yükseltme yolunda adım adım ilerliyor.

’Yoksulların davalarını bedava savunacağım’’

Adana'da doğduğunu ve büyüdüğünü söyleyen Umutcan Aksoy, aynı zamanda bir üniversitede hukuk okuyarak ve mezun olduktan sonra bir avukatlık bürosu açıp yoksul vatandaşların davalarını gönüllü olarak üstleneceğini söyledi. ’’Ben fakirliğin derdini bilirim oradaki insanların nasıl bir hayat yaşadığını biliyorum. İdealim iyi bir hukukçu olmak, inşallah Allah onu bize nasip edecek ve yoksulların, yetimlerin, öksüzlerin davalarını her koşulda bedelsiz savunacağım ve bu hedefimi de gerçekleştireceğim diye konuştu’’
Hayatta değer verdiğim diğer bir konu da ailem, ben onlarla varım onlar benim en büyük kıymetlilerim ve destekçilerim.

‘’Tüketici değil üretici olmalıyız’’

Umutcan Aksoy en büyük hedefimiz ülkemizin güçlü olması ve kalkınmasıdır. Bulunduğum noktaya aklım, azmim ve çalışmam sayesinde ulaştım. Bugün ülkemizde başarı yolu herkese açıktır. Daima işinizi geliştiriniz, iş hayatımda kendimi devamlı eğitmeyi faydalı görüyorum, çünkü şartlar ve bulunduğunuz zemin ekonomi yönünden politika yönünden devamlı değişebiliyor. Üretmekten başka derdimiz olmamalı, tüketici toplum değil üretici toplum hale gelmemiz artık şart oldu. Tüketici bir düşünce yapısından üretici olana geçiş yapmak hayatınızda başardığınız en büyük şeylerden biri olabilir. Şu bir gerçek ki üreticiler daima zenginleşmeye, tüketiciler ise yoksullaşma ya eğilim gösterirler, dedi.

Umutcan Aksoy Kimdir…!

Aslen Mardinli olan Umutcan Aksoy 1999 Adana doğumludur. Babası Türkiye’nin tanınmış ismi Mehmet Şirin Aksoy’dur. Uzun süreli yurt dışında hem iş hayatına adım atarak hem de üniversite eğitimine hukuk okuyarak devam ettirmektedir. İlk hedefinin avukat daha sonra ise hâkim ve savcılık için de daima adım adım yükseleceği yönünde azimli olan Umutcan Aksoy, geleceğe dair hazırlanan projelerinin Türkiye hatta Dünyaya tanıtacağı çok özel ve anlamlı çalışmaları söz konusu. Genç ve yetenekli olan Umutcan Aksoy ezgin ve gariban insanlara yardım severliliği ile tanınmaktadır.

Haber : Gazeteci Ferhat Aydoğan

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287