Adana’da Boşandığı eşini bıçaklayıp tabancayla öldürdü

Adana’da bir kişi, boşandıktan sonra üzerine yaptığı evini geri vermesi için tartıştığı eski karısını bıçaklayıp tabancayla öldürdü.

banner279
20 Temmuz 2017 Perşembe 14:34
Adana’da Boşandığı eşini bıçaklayıp tabancayla öldürdü

Adana’da bir kişi, boşandıktan sonra üzerine yaptığı evini geri vermesi için tartıştığı eski karısını bıçaklayıp tabancayla öldürdü.

Alınan bilgiye göre, olay, Çukurova ilçesi, 100. Yıl Mahallesi, 85104 Sokak’ta meydana geldi. 4 çocuk annesi Fatma Özkale (47), ikinci evliliğini taksicilik yapan Halit K. (49) ile yaptı. Halit Küçük, iki katlı sıvasız evini de eşinin üzerine yaptırdı. Ancak Fatma Özkale, 9 yaşında bir çocuk sahibi olduğu Halit K.’den kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle boşanmak istedi.

Halit K. ise 2 yıl önce boşandığı eşinden üzerine yaptırdığı evini geri vermesini istedi. Ancak Fatma Özkale bunu kabul etmedi. Eski karı koca arasındaki evin iadesi konusunda tartışma bugün sabah da devam etti. İddiaya göre, sabah eve gelen Halit K., evi geri vermesi için eski karısıyla tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Halit K., bıçak çekip eski eşini yaraladı. Kadının çığlıklarını duyan komşuları polisi aradı. Bu sırada Halit K., tabancayla 2 el ateş etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, Halit K.’yi gözaltına alırken, Fatma Özkale’nin 5-6 yerinden bıçaklanıp tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi.

100. Yıl Polis Merkezi’ne götürülen katil zanlısı koca, Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Fatma Özkale’nin cenazesi ise otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak.

(Fatih Keçe-Serkan Çetinkaya/İHA)

Son Güncelleme: 20.07.2017 16:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287