Cenazeler yarın defnedilecek

Adana’nın Aladağ ilçesinde kız öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden 10’u öğrenci 12 kişinin, ailelerden alınan DNA örnekleri eşleştirilerek kimlik tespiti yapıldı.Sinanpaşa Mahallesi’ndeki 3 katlı kız öğrenci yurdunda...

banner279
30 Kasım 2016 Çarşamba 21:07
Cenazeler yarın defnedilecek

Adana’nın Aladağ ilçesinde kız öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden 10’u öğrenci 12 kişinin, ailelerden alınan DNA örnekleri eşleştirilerek kimlik tespiti yapıldı.


Sinanpaşa Mahallesi’ndeki 3 katlı kız öğrenci yurdunda çıkan yangında, yurt müdürü Cumali Genç’in kızı Sare Betül Genç ve eğitmen Fatma Canatan ile öğrenciler Sema Nur Aydoğdu, Gamze Bagir, Bahtınur Baş, Nurgül Pertlek, Tuğba Aydoğdu, Sümeyye Yetim, Cennet Karataş, Sevim Köylü, İlknur Maden ve Zeliha Avcı’nın Adana Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan cenazeleri, otopsinin ardından Asri Mezarlıktaki morga konuldu. Burada daha önce ailelerden alınan DNA örnekleri eşleştirilerek kimlik tespiti yapıldı.
Cenazeler yarın sabah alınarak Aladağ’ın Kışlak, Karahan ve Köprücük mahalleleri ile Adana merkezdeki Buruk Mezarlığı ve Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde toprağa verilecek.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 00:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287