İhbara giden polise silahlı saldırı

Adana’da çalıntı akü ihbarı üzerine bir iş yerine giden polis ekipleri, silahlı saldırıya uğradı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü...

banner279
01 Aralık 2016 Perşembe 12:27
İhbara giden polise silahlı saldırı

Adana’da çalıntı akü ihbarı üzerine bir iş yerine giden polis ekipleri, silahlı saldırıya uğradı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalıntı akü ihbarı üzerine Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahalllesi, Obalar Cadesi’ndeki hurdacılık yapılan işyerine gitti.Sivil araç ile gelen polisler iş yerinde arama yaparken, yoldan otomobil ile geçen şahıslar ekip aracına ve iş yerine ateş açtı. Saldırganlar otomobil ile ara sokaklara girerek kaçtı.

Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, ekip aracına ve iş yerine kurşun isabet etti.Saldırının ardından bölgeye Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile asayiş ekipleri ve zırhlı araçlar sevk edildi.İş yerinde ve araçta inceleme yapan ekipler, saldırganların yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287