İzzet’in çapraz bağları koptu

Adana Demirspor’un Kızılcahamam kampında genç oyunculardan İzzet Çelik’in sakatlanması moralleri bozdu.Takımın sabah yaptığı dar alanda çift kale maç esnasında acı içinde yerde kalan altyapı oyuncularından İzzet’in sol ayak ön çapraz...

banner279
25 Temmuz 2016 Pazartesi 13:50
İzzet’in çapraz bağları koptu
Adana Demirspor’un Kızılcahamam kampında genç oyunculardan İzzet Çelik’in sakatlanması moralleri bozdu.
Takımın sabah yaptığı dar alanda çift kale maç esnasında acı içinde yerde kalan altyapı oyuncularından İzzet’in sol ayak ön çapraz bağlarının koptuğu anlaşıldı. İlk müdahalesi saha içinde yapılan genç oyuncu hemen hastaneye kaldırıldı ve burada çekilen MR’ın ardından yaklaşık 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Adana Demirspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, genç oyuncunun yaşadığı talihsizliğin ardından, "Genç kardeşimiz için çok büyük şanssızlık. Hepimiz çok üzüldük. Allah’tan acil şifalar diliyoruz. İnşallah bir an önce iyileşir. Aramıza döneceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz’’ dedi.
Girdiği ikili mücadelenin ardından ayağı çimlere takılan 19 yaşındaki oyuncu, "Sakatlandığım anda ayağımdan gelen sesi ömrüm boyunca unutmayacağım. Aslında her şey iyi gidiyordu fakat talihsiz bir sakatlık yaşadım. Ancak futbolun içinde bunlar da var. Teknik heyetimize ve takımdaki büyüklerime destekleri için çok teşekkür ederim. En kısa zamanda sahalara dönmeyi ümit ediyorum" dedi.
Genç oyuncu otelden ayrılırken teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından uğurlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287