Kız öğrenci yurdunda yangın.

Adana’nın Aladağ ilçesinde özel bir kız öğrenci yurdunda çıkan yangında ilk belirlemelere göre 13 öğrenci yaralandı, 3 öğrenciye ise ulaşılamadığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Aladağ ilçe merkezinde özel bir kız öğrenci...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 21:00
Kız öğrenci yurdunda yangın.

Adana’nın Aladağ ilçesinde özel bir kız öğrenci yurdunda çıkan yangında ilk belirlemelere göre 13 öğrenci yaralandı, 3 öğrenciye ise ulaşılamadığı öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, Aladağ ilçe merkezinde özel bir kız öğrenci yurdunda saat 19.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, yangında ilk belirlemelere göre 13 öğrenci yaralandı. 3 öğrenciye ulaşılamadığı öğrenilirken, pencerelerden atlamaları sonucu yaralanan 13 öğrenci de hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280