Hastane bahçesinde birbirlerine girdiler

Adıyaman’da, pompalı tüfekten çıkan saçmalarla ağır yaralanan bir kişinin yakınları hastane bahçesinde sopalarla birbirine girdi.

banner279
03 Eylül 2017 Pazar 11:55
Hastane bahçesinde birbirlerine girdiler

Adıyaman’da, pompalı tüfekten çıkan saçmalarla ağır yaralanan bir kişinin yakınları hastane bahçesinde sopalarla birbirine girdi.

Edinilen bilgiye göre, Kurban Bayramının 3. gününde Kömür beldesine bağlı Bahçe köyünde ikamet eden Hüseyin Sönmez, kaldığı evde yakınları tarafından yaralı halde bulundu. Sönmez, olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Sönmez, sağlık durumunun ciddiyetini koruması üzerine, ameliyata alındı. Hastanede yaşam savaşı veren şahsın yakınları arasında hastane bahçesinde bilinmeyen nedenlerden dolayı tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma kısa sürede sopalı kavgaya dönüştü. Tekme, yumruk ve sopaların havada uçuştuğu kavgaya, hastane bahçesinde bulunan jandarma ekipleri müdahale etti. Jandarma ekiplerinin yaptığı erken müdahale sayesinde kavgada ölen ya da yaralanan olmadı. Kavga sonrası hastaneye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Öte yandan, kaldığı evde yaralı halde bulunan Hüseyin Sönmez’in bir pompalı av tüfeğinden çıkan saçmalar sonucunda karın bölgesinden yaralandığı öğrenildi.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(Cihan Kizir / İHA)

Son Güncelleme: 03.09.2017 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287