Vali Erin’den, 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı

Adıyaman Valisi Abdullah Erin 24 Temmuz Basın Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 17:37
Vali Erin’den, 24 Temmuz Basın Bayramı mesajı
Adıyaman Valisi Abdullah Erin 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Vali Abdullah Erin basın bayramı dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında, “Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan unsurların başında gelmektedir.
Özellikle 15 Temmuz’da milli irade ve demokrasimize karşı gerçekleştirilen hain darbe teşebbüsüne karşı basınımızın, ülkesi ve milleti için ne kadar önemli bir görev icra ettiğine bütün dünya şahitlik etmiştir. Cumhuriyetimiz, milletimiz ve milli irademizin hür ve bağımsız olarak kalkınma ve refah yolunda başı dik bir şekilde koşabilmesi için hızlı ve doğru bir şekilde kamuoyunu bilgilendiren basınımızın bu tavrı dünya basınına örnek olmuştur.
Basın yayın kuruluşlarımızın milli irade ve demokrasimize karşı bir avuç hain paralel devlet yapılanması /FETÖ Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen darbe girişiminin önlenmesinde gösterdikleri takdire değer yaklaşımlarını yürekten alkışlıyor, her birine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, demokrasiye, birlik ve beraberliğimize sahip çıkarak üzerine düşen görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan basın mensuplarımızın ve basın kuruluşlarımızın 108 yıllık hür ve bağımsız meslek faaliyetlerini gönülden kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280