Sağlıklı yaşam platform aracı Dinar’da

Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar İlçeye Gelen Sağlıklık Yaşam Platformu Aracını Ziyaret Ederek Çalişmalar Hakkında Bilgiler Aldı

banner279
22 Temmuz 2016 Cuma 14:56
Sağlıklı yaşam platform aracı Dinar’da
Sağlık Bakanlığına ait “sağlıklı yaşam platform aracı” Dinar ilçesinde vatandaşlara hizmet verdi.
Araç Dinar Belediyesi hizmet binası önüne gelerek ilçe de bulunan vatandaşlara sağlıklı yaşam bilgilendirme hizmeti sundu. Araçta Dinar Toplum Sağlığı Merkezi, sağlıklı yaşam merkezinde ebe olarak görev yapan Lale Ceylan, Ayşegü Şahintürki, Nurten Cömert ve İlkay Karataş vatandaşlara bilgilendirme yaptı. Vatandaşlara araçta Kanser Erken Teşhiz Eğitim Merkezi (KETEM) ve sağlıklı yaşam, ideal kilo, ideal beslenme ve obezite için çözüm yolları konusunda bilgilendirmeler yapıldı.
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, sağlıklı yaşam platform aracına ziyarette bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287