Ağrı Beşir Derneği Temsilcisi Oğur;

Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Oğur, “Bu milli irade direnişimiz Sayın Cumhurbaşkanımız meydanlardan çekilebilirsiniz açıklamasına kadar bizler derneği olarak bu alanlarda hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.Konu hakkında gazetecilere açıklama...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 17:30
Ağrı Beşir Derneği Temsilcisi Oğur;
Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Oğur, “Bu milli irade direnişimiz Sayın Cumhurbaşkanımız meydanlardan çekilebilirsiniz açıklamasına kadar bizler derneği olarak bu alanlarda hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Konu hakkında gazetecilere açıklama yapan Beşir Derneği Ağrı Temsilcisi Oğur, "15 Temmuz 2016 tarihinde akşam Türkiye Cumuriyeti’ne, Sayın Cumhurbaşkanına, Başbakanına, hükümete ve bütün ümmette yapılan bu alçak darbeyi şiddetlen kınıyoruz. Rabbim bu zalimlere fırsat vermesin. Vatanımızın birliği ve istikbali için hayatların ortaya koyan şehitlerimizin ve kahraman halkımızın istiklal mücadelesi kutlu olsun. Rabbim şehadetlerini kabul etsin. Bizler Beşir Derneği Ağrı Temsilciliği ve gönülleri olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin sokağa çıkın emriyle Rabbimin izniyle çıktık. Darbeye karşı Beşir Derneği olarak Türkiye genelinde halkımızın daha dirençli olması için bizde meydanlarda indik. Stantlarımızı, tezgahlarımızı, çay ocaklarımızı kurduk. Sokaklara akın eden vatandaşlarımıza çay, su, kek, meyve suyu ve pilav çorba ikramında bulunduk. Bu milli irade direnişimiz Sayın Cumhurbaşkanımız meydanlardan çekilebilirsiniz açıklamasına kadar bizler Beşir Derneği olarak bu alanlarda hizmet etmeye devam edeceğiz. Akşam saat 19.00 da başlayan hizmetimiz gece saat 03.00 gibi bitiyor Rabbim rızasından ayırmasın”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287