Bir gecede 30’dan fazla aracın lastiği kesildi

Amasya’da park halindeki 30’dan fazla aracın lastikleri gece saatlerinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi.

banner279
13 Mart 2017 Pazartesi 11:28
Bir gecede 30’dan fazla aracın lastiği kesildi

Amasya’da park halindeki 30’dan fazla aracın lastikleri gece saatlerinde, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kesildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Kurşlunlu Mahallesi’nde park halinde bulunan birçok aracın lastiklerinin kesildiğini gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Amasya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi ekiplerinin yaptığı incelemede, 30’dan fazla aracın lastiklerinin kesildiği saptandı.

Aracının lastiği kesilen mağdur Suat Kandemir, başlarına ilk defa böyle durumun geldiğini söyledi.

Duruma şaşıran mahalle sakinlerinden Ali Özkan, “Mahallemizdeki hemen hemen bütün araçların, 35 aracı tekerleri bıçaklanarak indirilmiş durumda” dedi.

Sabaha kadar çalışıp evine geldiğinde otomobilinin lastiklerini görünce şok olan Kerim Danacı da “Patlamıştır diye düşündüm. Baktım arkadaki de inmiş. ‘Allah Allah’ dedim. Öbür araçların da aynı durumda olduğunu bilmiyordum sonradan fark ettim” diye konuştu.

Araçların bazılarının lastikleri mahalleye gelen bir lastikçi tarafından sökülüp değiştirilirken, Amasya Emniyet Müdürlüğü asayiş şube ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

HABER 24

Son Güncelleme: 13.03.2017 12:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287