24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting

Türkiye’ye şok saldırı uyarısı yapıldı

DÜNYA

Rus uzman canlı yayında Türkiye’ye saldırı uyarısında bulundu.Rus siyasi uzman ve yazar Nikolay Starikov, Rusya'yı yalnız bırakmak isteyenlerin Türkiye-Rusya yakınlaşması yakınlaşmasından rahatsızlık duyacaklarını belirtti


Rus uzman canlı yayında Türkiye’ye saldırı uyarısında bulundu.Rus siyasi uzman ve yazar Nikolay Starikov, Rusya'yı yalnız bırakmak isteyenlerin Türkiye-Rusya yakınlaşması yakınlaşmasından rahatsızlık duyacaklarını belirtti. Türkiye’yi ise olası terör saldırıları konusunda uyardı.Rus ulusal NTV televizyon kanalının Mesto Vstreçi (Buluşma Yeri) adlı canlı yayın programında konuşan Rus siyasi uzman ve yazar Nikolay Starikov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in 4. kez devlet başkanı seçilmesinin ardından ilk yurt dışı ziyaretini Türkiye’ye gerçekleştirmesine dikkat çekti.

"TÜRKİYE’DE OLASI TERÖR SALDIRILARI MEYDANA GELEBİLİR"

Rus siyasi uzman Starikov, "Batı bizimle konuşmak istemiyor. Kapıyı kapattı. Fakat Türkiye kapısını açtı ve biz de oraya gidiyoruz. Fakat şunu da söylemek lazım: Batı, Türkiye’ye yönelik baskısını artıracak. Dolayısıyla ben yakın zamanda Türkiye’de olası terör saldırılarının meydana gelebileceğini tahmin ediyorum." dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.