24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting

Göltürkbükü Jandarma sahil denetimi yaptı

GÜNDEM

Uğur GENCER/ Bodrum Göltürkbükü sahilinde İçişleri Bakanlığı'nca 81 il valiliğine gönderilen 'Koronavirüs Denetimleri' genelgesi kapsamında plajda maske, hijyen ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Maskelerini kollarına takıp, sosyal mesafeye dikkat etmeyenler, uyarıldı.

Uğur GENCER/ Bodrum Göltürkbükü sahilinde İçişleri Bakanlığı'nca 81 il valiliğine gönderilen 'Koronavirüs Denetimleri' genelgesi kapsamında plajda maske, hijyen ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Maskelerini kollarına takıp, sosyal mesafeye dikkat etmeyenler, uyarıldı.

Bodrum Göltürkbükü plajında corona virüs denetimi

Bodrum'da İçişleri Bakanlığı'nca 81 il valiliğine gönderilen 'Koronavirüs Denetimleri' genelgesi kapsamında plajda maske, hijyen ve sosyal mesafe denetimi yapıldı. Maskelerini kollarına takıp, sosyal mesafeye dikkat etmeyenler, uyarıldı.

Bodrum Göltürkbükü Sahil boyu işletmelerin şezlong mesafeleri kontrol edilerek sosyal mesafeye uymayan ailelere gerekli uyarılar yapılarak ikazda bulunuldu.

Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz öncülüğündeki denetimler aralıksız devam ederken Gültürkbükü jandarma ve zabıta ekipleri Maske ve mesafe kurallarına uymayan vatandaşlar tek tek uyarılırken kurallara uymanın her kesimin sağlığı için önemli olduğu vurgulandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.