24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting

Pendik Kaymakamı Dr Hülya Kaya oldu

İSTANBUL

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi'nin Resmi Gazete yayımlanması sonrası Türkiye genelinde 427 mülki idare amirin görev yerleri değişti.

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi'nin Resmi Gazete yayımlanması sonrası Türkiye genelinde 427 mülki idare amirin görev yerleri değişti. İstanbul'a yedi vali yardımcısı ile yedi kaymakam atanırken, Pendik Kaymakamlığına İstanbul Vali Yardımcısı Dr. Hülya Kaya atandı.

Dr. Hülya Kaya İstanbul Şişli,Sarıyer ve Bağcılar’dan sorumluydu.

Pendik Kaymakamı Hülya Kaya Kimdir ?

1974 yılı Akşehir doğumlu olan Hülya Kaya, evli ve iki çocuk annesidir. 1999 yılında Konya Kaymakam Adayı olarak mülki idare amirliği mesleğine intisap etmiştir. Sırasıyla Konya–Altınekin, Çorum–Oğuzlar ve Isparta–Yenişarbademli İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yapmıştır. 2000-2001 yıllarında İngiltere’de yabancı dil eğitimi almıştır. Kaymakam adaylığını müteakip Aksaray–Eskil ve Adıyaman–Tut İlçelerinde Kaymakamlık, Kahramanmaraş’ta Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2008-2009 yıllarında İngiltere’de Portsmouth Üniversitesi’nde yüksek lisans yapmıştır. 01.10.2009 tarihinden itibaren Konya–Sarayönü Kaymakamı olarak görev yapmıştır.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.