24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting

AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adayları kimler oldu?

İZMİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. 30 ilçeli İzmir'de 25 AK Partili, 5 MHP'li belediye başkan adayı seçime girecek.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda ilçe adaylarını açıkladı. Bayraklı'da Uğur Demirezen, Buca'da Adnan Öztekin, Konak'ta Ceyda Bölünmez Çankırı aday oldu. Toplantıda konuşan Erdoğan, "31 Mart'ta diğer pek çok şehrimiz gibi İzmir'in de tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin İzmir ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı. 30 ilçeli İzmir'de 25 AK Partili, 5 MHP'li belediye başkan adayı seçime girecek.
İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan şunları kaydetti; "Sözlerime başlarken sabah yaşadığımız merkezi Menderes açıkları olan 5,1 şiddetindeki depremden dolayı tüm İzmirlilere geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü kazadan, beladan, afetten muhafaza eylesin diyorum. Cumhur İttifakı olarak İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Hamza Dağ kardeşimizin ardından bugün de ilçelerimizde aday göstereceğimiz isimleri açıklamak üzere bir aradayız. Diğer şehirlerimizde de genel başkan yardımcılarımız ilçe adaylarımızın tanıtım törenlerine iştirak ediyor, amacımız aday belirleme işlemlerini en kısa sürede bitirerek tüm vaktimizi ve enerjimizi 31 Mart'ta sandıkları patlatmak için kullanmaktır.Uzun yıllardır gereksiz tartışmalar, vizyonsuz yöneticiler, istismarcı siyasetçiler elinde heder olan İzmir inşallah Hamza Dağ kardeşimiz ile birlikte tarihi bir silkeniş, tarihi bir atılım içine girecektir. Derdi İzmir olan, derdi İzmir'in geleceği olan herkesi siyasi düşüncesi ne olursa olsun Hamza kardeşimizin yanında yer almaya davet ediyorum. Cumhurbaşkanınız olarak ben de tüm imkanlarımızla İzmir'i ayağa kaldırmakta inşallah her zaman olduğu gibi seferber olacağız. "

İşte İzmir ilçe adayları;

Aliağa - Serkan Acar (MHP) Balçova - Erol Eroğlu Bayındır - Uğur Demirezen Bayraklı - Bilal Kırkpınar Bergama - Dr. Sadık Doğruer Beydağ - Hüseyin Ay Bornova - Cevdet Çayır Buca - Adnan Öztekin Çeşme - Esat Tanık (MHP) Çiğli - Murat Gökçekaya Dikili - Sema Akıncı (MHP) Foça - Taner Acar (MHP) Gaziemir - Deniz Doğan Güzelbahçe - Gümüş Saime Bucakoğlu Karabağlar - M. Sadık Tunç Karaburun - Eyüp Kaykaç Karşıyaka -İsmail Çiftçioğlu Kemalpaşa - Galip Atar Kınık - Sami Mollaahmet Kiraz - Saliha Özçınar Kutlu Konak - Ceyda Bölünmez Çankırı Menderes - Sinan Akdeniz Menemen - Aydın Pehlivan Narlıdere - Murat Sarman Ödemiş - Ali Hadim Seferihisar - Ahmet Aydın Selçuk - Zeynel Bakıcı Tire - Arif Demirkan (MHP) Torbalı - Özgür Erman Çağlar Urla - Tarkan Bakırlı
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.