24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting

İzmir'de Bir Trafik Canavarı

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

İZMİR

İzmir de yaşayan Fırat Nalbantoğlu isimli genç trafikte terör estiren hareketleriyle sosyal medya'da bir çok kişiden tepki alıyor.  Trafikte diğer sürücüler korna çalarak tepki gösteriyor.

İzmir de yaşayan Fırat Nalbantoğlu isimli genç trafikte terör estiren hareketleriyle sosyalmedya'da bir çok kişiden tepki alıyor. Trafikte yaptığı tehlikeli makaslarla adeta diğer sürücülerin canına kastediyor. Bu zihniyetteki kişiler yüzünden bir çok insanın canı yanıyor evlerine ateş düşüyor. Oto yolda zaman zaman 250 km ye çıkan görüntüleri sosyal medya hesabında marifetmiş gibi herkese açık olarak paylaşıyor. Bu görüntü ve fotoğrafları Haber 24 olarak bizde sizlerle paylaşıyoruz. 

35 KT 987 Subaru marka aracı ve Gürcistan Plakalı GE QB 673 BQ plakalı nissan marka aracı ile izmir manisa ve çevre illerde , otoyollarda 250 km ye çıkan hızla , trafikte tehlikeli hareketler yapıyor.

Haber merkezimize iletilen şikayetler neticesinde https://www.instagram.com/firat_nalbantoglu/ instagram hesabını inceledik ve Fırat Nalbantoğlu'nun kendi paylaştığı bu görünleri HABER 24 okurları için derledik. Hesabında bir çok kural ihlali yaptığı görüntüleri, hız limitini aştığı fotoğrafları paylaşmış olduğunu gördük.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.