24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting

Karadenizli Sanatçı Gökhan UZUNALİ'den Anlamlı Mesaj

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

MAGAZİN

Karadenizli Sevilen Sanatçı Gökhan UZUNALİ instagram Hesabından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için Özel bir video çekerek çok anlamlı bir mesaj verdi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için karadenizin Sevilen sanatçısı Gökhan UZUNALİ çok anlamlı ve ders niteliğinde bir mesaj verdi.

Beyaz bastonla yürüyen görme engellilere yol kılavuzu olması için kaldırımlara döşenen kabartmalı şeritler engellilerin yaşamını kolaylaştırdığını hemen hemen bilmeyen yoktur. Hemen hemen her yerde bu çizgilere park etmiş araçları görmek mümkündür. Sürücüler kaldırımlara araçlarını park ederek bu kılavuz şeritlerini kaplıyor. Şeritler yardımıyla kaldırımda yürüyen görme engelliler yolunda devam ederken birden park halindeki bir araçla karşılaşıyor. Kaldırımdan inmek zorunda kalan engelliler bu nedenle zaman zaman trafikte tehlike ile karşı karşıya kalıyor. Gökhan UZUNALİ bu durumu kendi aracını park ettiği bir klavuz şerit üzerinde örnek olarak göstererek böyle bir davranışın yapılmaması gerektiği konusunda anlamlı bir mesaj verdi. 

Yorumlar (1)

Orhan KADIOĞLU 7 Yıl Önce

Ağzına Yüreğine Sağlık Cansın... Seviyoruz Seni Karadeniz Uşağıı

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.