24 Saat Güncel Haber Arama Motoru | Haber Scripti | Haber Yazılımı | Hosting

UEFA’dan Murat Ilgaz ve Meliz Özçiğdem’e görev

SPOR

UEFA gözlemcisi Murat Ilgaz, Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak olan Bayer 04 Leverkusen-CSKA Moskova maçında gözlemci olarak görev alacak. FIFA kokartlı hakem Meliz Özçiğdem ise, 14-21 Eylül 2016 tarihleri arasında Polonya’da oynanacak Kadınlar...

UEFA gözlemcisi Murat Ilgaz, Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak olan Bayer 04 Leverkusen-CSKA Moskova maçında gözlemci olarak görev alacak. FIFA kokartlı hakem Meliz Özçiğdem ise, 14-21 Eylül 2016 tarihleri arasında Polonya’da oynanacak Kadınlar U19 Mini Turnuvası’nda görev alacak.
UEFA gözlemcisi Murat Ilgaz, Almanya’nın Bayer 04 Leverkusen ile Rusya’nın CSKA Moskova takımları arasında 14 Eylül 2016 Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu maçında hakem gözlemcisi olarak görev yapacak. Almanya’nın Leverkusen şehrinde BayArena Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.45’de başlayacak.

MELİZ ÖZÇİĞDEM’E DE GÖREV
FIFA kokartlı hakem Meliz Özçiğdem, 14-21 Eylül 2016 tarihleri arasında Polonya’da oynanacak Kadınlar U19 Mini Turnuvası’nda görev alacak.
Turnuvaya Norveç, Romanya, Polonya, Ermenistan katılacak. Karşılaşmalarda Belgin Kumru da yardımcı hakem olarak görev yapacak.
(İHA)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.