Acı haber aileye iletildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DEAŞ’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Teğmen Furkan Yayla’nın Ankara’daki baba ocağına ateş düştü.

banner279
12 Şubat 2017 Pazar 15:53
Acı haber aileye iletildi

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında DEAŞ’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Teğmen Furkan Yayla’nın Ankara’daki baba ocağına ateş düştü.

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye’nin El Bab bölgesinde DEAŞ’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen 25 yaşındaki Teğmen Furkan Yayla’nın acı haberi, Ankara’nın Keçiören ilçesindeki ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Şahadet haberinin iletilmesinin ardından şehidin baba evine dev Türk bayrağı asıldı. Acı haberle yıkılan Yayla’nın emekli polis memuru olan babası Etem ve annesi Hülya Yayla’nın şehit için yapılacak olan törene katılmak için Gaziantep’e gideceği öğrenildi. Şehit babası Etem Yayla’nın havaalanına giderken, “Hocaları evladı gibi severdi. Birincilikle bitirdi okulu” şeklindeki feryatları yürekleri dağladı.

Şehit Teğmen Yayla’nın bekar olduğu ve kendisinden küçük Hacettepe Üniversitesi Hukuk Bölümünde okuyan Talha isminde bir kardeşinin olduğu öğrenildi. Şehidin Gaziantep’te yapılacak olan törenin ardından memleketi Giresun’un Çanakçı ilçesi Akköy köyüne defnedileceği bildirildi.

Son Güncelleme: 12.02.2017 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287