Almanya Büyükelçiliği önünde Türklere baskı protestosu

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu üyesi bir grup, Almanya Büyükelçiliği önünde Almanya’da yaşayan Türklere yönelik baskılara dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması yaptı.

banner279
16 Şubat 2017 Perşembe 18:43

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu üyesi bir grup, Almanya Büyükelçiliği önünde Almanya’da yaşayan Türklere yönelik baskılara dikkat çekmek amacıyla basın açıklaması yaptı.

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu üyesi bir grup, Almanya’da yaşayan Türklere yönelik baskı ve tehditler ile camiler, din görevlileri ve sivil toplum kuruluşlarının baskı altına alındığını ileri sürerek, Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği önünde basın açıklaması yaptı. Grup adına açıklama yapan Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Okuldan, Avrupa’da yaşayan Türk ve Müslümanlara yönelik baskı ve sindirme politikaları ile ifade ve inanç özgürlüğünün ayaklar altına alındığını belirterek, “Sözde ajanlık iddiası ve suçlamaları ile toplumumuzun özellikle milli ve manevi duyguları güçlü olan Türkiye’ye ve milletine olan sevgisini kaybetmeyen; PKK, PYD, FETÖ, DHKP-C gibi örgütlere destek olmayan insanımızı sindirmeye yönelik suçlamalarla gözaltına almakta, tutuklamakta ve tehdit etmektedir” ifadelerini kullandı.

Grup, basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı.

Son Güncelleme: 16.02.2017 19:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287