Pursaklar’da darbeye karşı ortak ses

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “İkinci bir emir gelinceye kadar da birbirimizi yalnız bırakmayacağız destek olacağız. Aramıza nifak sokmayan isteyenler olacaktır. Bunlara hiçbir zaman kanmayın” dedi.15 Temmuz günü milli iradeye...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 19:35
Pursaklar’da darbeye karşı ortak ses
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “İkinci bir emir gelinceye kadar da birbirimizi yalnız bırakmayacağız destek olacağız. Aramıza nifak sokmayan isteyenler olacaktır. Bunlara hiçbir zaman kanmayın” dedi.
15 Temmuz günü milli iradeye karşı gerçekleştirilen darbe girişimine karşı 70’in üzerinde Sivil Toplum Kuruluşu (STK), Pursaklar Muhsin Yazıcıoğlu Meydanı’nda bir araya gelerek basın açıklamasında bulundu. Düzenlenen basın açıklamasına AK Parti Milletvekili Emrullah İşler, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, STK’lar ve birçok Pursaklı vatandaş katılım gösterdi.
Yaşanan darbe girişimine ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, konuşmasında şunları kaydetti:
“15 Temmuz gününden bu yana demokrasi nöbetini bırakmıyoruz. Siz darbeye karşı durdunuz ve darbecileri geldikleri yere gönderdiniz. Birileri 15 Temmuz akşamını da darbe tarihine yazdırmak istedi ama milletimiz 15 Temmuz’u demokrasi bayramına çevirdi. Artık 15 Temmuz Demokrasi Bayramı olarak büyük bir coşku ile kutlanacak. Biz her zaman dik durduk. Cumhurbaşkanımız dik durdu halkı meydanlara çağırdı. Darbe püskürtüldü.”
Milletin birliği beraberliği ve dayanışması olduğu müddetçe hiçbir zaman bölünmeyeceğinin altını çizen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise “Bizim imanımız tam imanı tam olan mangal gibi yüreği olan bir devlet başkanımız var. Şükürler olsun bu miller siyasi parti ayrımı yapmaksızın bu devletine sahip çıkmıştır. Hepiniz çok büyük yiğitlik gösterdiniz. Bu istiklal mücadelesidir. Yavrularımızın, gençlerimizin istikbal mücadelesidir. Hiçbir zaman birbirimizi yalnız bırakmadık. İkinci bir emir gelinceye kadar da birbirimizi yalnız bırakmayacağız destek olacağız. Aramıza nifak sokmayan isteyenler olacaktır. Bunlara hiçbir zaman kanmayın. Bu imanla bugün buradayız” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280