Antalya Expo Center’de yapılacak olan tarım fuarı yağmura teslim oldu.

Antalya Expo Center’de yapılacak olan tarım fuarı yağmura teslim oldu. Bu yıl 30 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında 16’ncısı düzenlenen Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı’nın yapılacağı Antalya...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 15:57
Antalya Expo Center’de yapılacak olan tarım fuarı yağmura teslim oldu.

Antalya Expo Center’de yapılacak olan tarım fuarı yağmura teslim oldu.
Bu yıl 30 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında 16’ncısı düzenlenen Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknoloji Fuarı’nın yapılacağı Antalya Expo Center’de firmalar stantlarını kurarken, aniden bastıran sağanak yağış ilave inşaat alanının tavanından içeri akmaya başladı. Stantları kurmaya çalışan işçiler bir yandan suları tahliye etmeye çalışırken, diğer yandan naylonlarla önlem almaya çalıştı.
50 bin metrekare alan üzerine kurulan, 30’dan fazla ülkeden 700’den fazla katılımcının yer alacağı fuara 80 ülkeden 80 bin ziyaretçi bekleniyor.

Son Güncelleme: 28.11.2016 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287