Büyükköy’ün su sorunu tarih oluyor

Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, Korkuteli ilçesi Büyükköy mahallesinin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için yaklaşık 2 milyon liralık yatırımla 7 bin 500 metre uzunluğunda içme suyu terfi hattı döşüyor.ASAT...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 13:37
Büyükköy’ün su sorunu tarih oluyor
Antalya Su ve Atıksu İdaresi (ASAT) Genel Müdürlüğü, Korkuteli ilçesi Büyükköy mahallesinin içme suyu sorununu ortadan kaldırmak için yaklaşık 2 milyon liralık yatırımla 7 bin 500 metre uzunluğunda içme suyu terfi hattı döşüyor.
ASAT Genel Müdürlüğü, Korkuteli ilçesi Büyükköy mahallesinin içme suyu problemini de ortadan kaldırmak için çalışma başlattı. Bozova mahallesinde bulunan 4 adet su kuyusundan Büyükköy mahallesine su deposuna 7 bin 500 metre uzunluğunda içme suyu terfi hattı döşeniyor. Böylelikle Bozova mahallesindeki mevcut su kuyularından alınacak içme suyu Büyükköy mahallesindeki su deposuna aktarılarak su problemi ortadan kaldırılacak. Yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak içme suyu terfi hattında 300’lük çelik borular kullanıyor. Çalışmaların Eylül ayında tamamlanması planlanıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287