Dışişleri Bakanı’ndan gazete ilanıyla özür diledi

Antalya Alanya ilçesinde bir kişi yerel gazeteye ilan vererek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan özür diledi.

banner279
25 Nisan 2017 Salı 16:37
Dışişleri Bakanı’ndan gazete ilanıyla özür diledi

Antalya Alanya ilçesinde bir kişi yerel gazeteye ilan vererek Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan özür diledi.

Mahmutlar Mahallesi’nde 19 yıldır eczacı teknisyenliği yapan Selahattin Uğurkutu, geçmiş dönemde Dışişleri Bakanı Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuoğlu’na karşı yaptığı hatalar sebebiyle ‘Özür’ başlığı altında yerel bir gazeteye ilan verdi. İlanda "Sizi çok seviyorum sevgili Bakanım Mevlüt Çavuşoğlu, geçmişte yaptığım hatalardan dolayı özür diliyorum" ifadelerine yer verildi.

İlanla ilgili açıklama yapan Uğurkutu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu tanıdıktan sonra siyasi ideolojisi ve düşüncesinin tamamen değiştiğini söyledi. Uğurkutu, "Her düşünceye saygısı olan bir insan ve kendisine canımın feda olduğunu söyledim. Bakan beyle 2016 yılında Twitter üzerinden tanıştım ve bir türlü görüşemiyordum. Mahmutlar Mahallesi’ne miting için geldiğinde bile görüşemedik. Sonrasında akşam mesai çıkışı ’bir türlü görüşemiyoruz’ demem üzerine Bakan Bey köye döndüğünü söyledi beni çaya davet etti. Çok sevindim. Arkadaşımla beraber gittik babası Osman Çavuşoğlu’nun evindeydik. Çok samimi ve çok içten karşıladı beni. Onun gerçek bir devlet adamı olduğunu düşünüyorum. Ülkemizi ve Alanya’mızı gururla temsil ediyor. Allah yokluğunu hissettirmesin. 15 Temmuz darbe gecesi -Allah’ım sen onu koru- dedim. Allah dualarımı kabul etti" dedi.

Geçmiş dönemde Çavuşoğlu ile farklı düşündüğünü belirten Selahattin Uğurkutu, "Bakan Çavuşoğlu’nun beni affetmesi için gazeteye özür ilanı verdim. Gazetedeki ilanı gören ve bu sabah beni arayan Bakan Çavuşoğlu’na hatasız kul olmaz hata insana mahsustur dedim. Samimiyetime inandığını ve beni affettiğini söyledi. Çok mutlu oldum" diye konuştu.

HABER 24

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287