Gürültüye uyandılar: Gördükleri manzara şoke etti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sabaha karşı etkili olan şiddetli fırtına ve hortum muz seralarını vurdu.Örenşehir Mahallesi’nde saat 05.30 sıralarında çıkan hortum Kökleme mevkiinde bulunan Kerim Uyar’a ait yeni yapılmış 15 dönüm...

banner279
30 Kasım 2016 Çarşamba 19:15
Gürültüye uyandılar: Gördükleri manzara şoke etti

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sabaha karşı etkili olan şiddetli fırtına ve hortum muz seralarını vurdu.
Örenşehir Mahallesi’nde saat 05.30 sıralarında çıkan hortum Kökleme mevkiinde bulunan Kerim Uyar’a ait yeni yapılmış 15 dönüm muz serasıyla, Ahmet Karakuş’a ait 2 yıldır ürün alınan 12 dönüm dolayında muz serasını yerle bir etti. Hortumun muz seralarına verdiği zararın 1milyon lira dolayında olduğu bildirildi. Hortum ayrıca 2 seranın yakınında bulunan Mehmet Emin Karaca’ya ait muz serasına da zarar verirken, muz serasının yakınında bulunan bir ağacında kökünden sökülerek seranın üzerine devrilmesine neden oldu.
Hortumun gürültüsüne uyanan vatandaşlar, bir an neye uğradıklarını şaşırdıklarını, şaşkınlık içerisinde seraların demirlerinin havaya yükselmesini izlediklerini söylediler.
 

Son Güncelleme: 01.12.2016 00:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287