Kumluca’daki yangın kontrol altına alındı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

banner279
04 Eylül 2017 Pazartesi 21:44
Kumluca’daki yangın kontrol altına alındı

Antalya’nın Kumluca ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Sarıcasu Mahallesi Zahmakıranlar mevkiinde başlayan yangın, kontrol altına alındı. Yangına Finike, Kemer, Kumluca Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler, orman işçileri, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve 5 helikopter ile 2 amfibi uçak müdahale etti. Yangının yaklaşık 40 hektarlık bir alan üzerine etkili olduğu bildirildi. Yangını soğutma çalışmaları devam ediyor.

Yangının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini dile getiren Kumluca Kaymakamı Polat Kara, “Yangını ekipler söndürme işlemini tamamladı ve soğutma çalışmalarını sürdürüyor. Tahmini olarak 40 hektar kadar alan yangından etkilendi. Bunun sonuçlarını tam olarak ilerleyen günlerde göreceğiz” dedi.

(Ramazan Sarıkayalı / İHA)

Son Güncelleme: 04.09.2017 22:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287