Ardahan'da Araçlar soğuktan çalışmadı

Eksi 24 dereceyi gören Ardahan’ın Göle ilçesinde araçlar soğuktan çalışmadı.Ardahan’da soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte bugün hava sıcaklığı eksi 20 derece ölçülürken, Göle ilçesi ise eksi 24’ü gördü. Ardahan’da...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 09:34
Ardahan'da Araçlar soğuktan çalışmadı

Eksi 24 dereceyi gören Ardahan’ın Göle ilçesinde araçlar soğuktan çalışmadı.
Ardahan’da soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Kentte bugün hava sıcaklığı eksi 20 derece ölçülürken, Göle ilçesi ise eksi 24’ü gördü. Ardahan’da dondurucu soğuktan dolayı buz tutan çok sayıda araç çalışmadı. Vatandaşlar başka araçların aküsünden takviye yaparak araçlarını çalıştırmaya çalıştı.
Soğuk hava nedeniyle aracı çalışmayan Uğraş Karataş, "Hava sıcaklığı eksi 20 derece ve aracımızı çalıştıramadık. İşe de gidemedik. Burası Ardahan, güneşin üşüdüğü yer. Güneş bile çıkmıyor artık" dedi.
 

Son Güncelleme: 29.11.2016 11:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287