3 ilde uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı

Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

banner279
14 Şubat 2017 Salı 17:23
3 ilde uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı

Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, yaptıkları çalışma neticesinde "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik Karabük, Ankara ve Sakarya’da bazı ev ve iş yerlerine operasyon düzenledi.

Eş zamanlı yapılan operasyonlarda, F.K., F.D., T.B., C.C., Y.Y., A.E., E.İ., M.K., S.T., M.G. ve D.U. isimli kişiler gözaltına alındı. Operasyonların yapıldığı bazı ev ve iş yerlerinde, çeşitli miktarlarda bonzai olarak bilinen 70 gram sentetik cannabinoid ile ecstasy hap ve Hint keneviri ele geçirildi.

Gözaltına alınan 11 kişi daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilerek, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Son Güncelleme: 14.02.2017 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287