Adana’daki FETÖ operasyonu; 15 polis tutuklandı

Adana’da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) karşı sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 polisden 15’i tutuklandı. 10 polise ise ev hapsi ve yurt dışı yasağı verildi.Adana Emniyet...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 21:57
Adana’daki FETÖ operasyonu; 15 polis tutuklandı
Adana’da, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanmasına (PDY) karşı sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 25 polisden 15’i tutuklandı. 10 polise ise ev hapsi ve yurt dışı yasağı verildi.
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Türk Silahlı Kuvvetleri’ne gizlenmiş FETÖ mensuplarının darbe girişiminin ardından operasyon düğmesine bastı. Çok sayıda adrese eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 25 polis memuru gözaltına alındı. Emniyette ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mustafa Doğdu, Ramazan Topçuoğlu, Abdullah Ala, Mürsel Kabadayı, Musa Özmert, Ahmet Ekinci, Süleyman Erdal, Zeki Tuğrul, Mehmet Yanık, Mehmet Yardımcı, Cüneyit Erenkul, Yakup Günay, Murat Kılıç, Şadi Özgür ve İdris Kılınçlı tutuklandı.
Diğer şüpheliler Ali Eren, Hacı Yılmaz, Ömer Altıkulaç, Ali Ersöz, Müslüm Yarımtaş, Ömer Çağıl, Saim Balkanlı, Mehmet Kırıt, Celal Haytaz ve Özkan Akyol’a ise ev hapsi ve yurt dışı yasağı verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287