Aksaray’da gözaltına alınan 55 polisten 18’i adliyeye sevk edildi

Aksaray’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine yardım ettikleri gerekçesi ile gözaltına alınan 55 emniyet mensubundan 18’i adliyeye sevk edildi.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 17:02
Aksaray’da gözaltına alınan 55 polisten 18’i adliyeye sevk edildi
Aksaray’da Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine yardım ettikleri gerekçesi ile gözaltına alınan 55 emniyet mensubundan 18’i adliyeye sevk edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri tarafından dün 55 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, operasyon kapsamında aralarında şube müdürleri ve emniyet amirlerinin de bulunduğu 55 emniyet mensubu gözaltına alınmıştı. KOM Şubede sorguları tamamlanan 18 polis, bugün işlemlerinin tamamlanmasının ardından Aksaray Adliyesi’ne getirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287

banner280