Bozüyük Belediyesi’nde iki personel gözaltına alındı

Bilecik’in Bozüyük İlçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (fetö) Darbe Girişimiyle İlgili Yürütülen Soruşturma Kapsamında Terör Örgütü İle İlişkisi Tespit Edilen İki Belediye Çalişani Gözaltına Alındı.

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 18:32
Bozüyük Belediyesi’nde iki personel gözaltına alındı
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında terör örgütü ile ilişkisi tespit edilen iki belediye çalışanı gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, soruşturma kapsamında Fetullahçı Terör Örgütü ile bağlantıları tespit edilen Bozüyük Belediyesi çalışanlarından E.C. ve S.Ö., İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Soruşturmaların geniş kapsamlı olarak devam ettiği ve önümüzdeki günlerde yeni gözaltıların da olabileceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287