Erdemir eski Genel Müdürüne FETö gözaltısı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) eski Genel Müdürü ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Başkanvekili Oğuz Nuri Özgen, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına...

banner279
02 Aralık 2016 Cuma 12:44
Erdemir eski Genel Müdürüne FETö gözaltısı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (Erdemir) eski Genel Müdürü ve Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Başkanvekili Oğuz Nuri Özgen, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alındı.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında Erdemir eski genel müdürü ve yönetim kurulu üyesi, MESS Başkanvekili Oğuz Nuri Özgen, Ankara’daki ikametinde sabah saatlerinde gözaltına alındı. Polis ekipleri tarafından evinde arama yapılan Özgen’in işlemlerinin tamamlanmasının ardından Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirileceği ifade edildi. Aynı operasyon kapsamında sabah saatlerinde Erdemir’de çalışan ve aralarında mühendis, formen, güvenlik görevlisi ve işçilerin de bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287