Hastaların cep telefonunu çalan hırsız kamerada

Şanlıurfa’da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaların odalarına girip cep telefonların çalan hırsız, önce güvenlik kamerasına daha sonra ise polise yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan...

banner279
28 Kasım 2016 Pazartesi 15:22
Şanlıurfa’da Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaların odalarına girip cep telefonların çalan hırsız, önce güvenlik kamerasına daha sonra ise polise yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaların cep telefonlarının çalındığını polise bildirmesi üzerine güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Kamera kayıtlarında, Ramazan Y. isimi şahsın farklı zamanlarda hastaların odasına girip çıktığı, görevlilerin kendisini fark etmemesi içinde odaların kapısını kapatıp sürekli çevreyi gözetlediği belirlendi. Şahsı takibe alan polisler, hırsızlık zanlısını cep telefonlarıyla birlikte yakalandı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen zanlının farklı zamanlarda hastane odalarına girip 6 hastaya ait cep telefonunu çaldığı belirlendi. Zanlının hastaların odasına girip cep telefonlarını çalması ise güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287