Kavgayı ayırmaya çalışırken canından oldu

Gaziantep’te eşi ile alacaklılarının arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan kadın silahla vurularak hayatını kaybetti.Olay bugün sabah saatlerinde, Şehitkamil ilçesi Nurtepe Mahallesi 8 nolu sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre,...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 18:55
Kavgayı ayırmaya çalışırken canından oldu
Gaziantep’te eşi ile alacaklılarının arasında çıkan kavgayı ayırmaya çalışan kadın silahla vurularak hayatını kaybetti.
Olay bugün sabah saatlerinde, Şehitkamil ilçesi Nurtepe Mahallesi 8 nolu sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Kazım Çetin isimli şahıs ile kendisine borcu olan 3 şahıs arasında evin önünde tartışma çıktı. İddiaya göre kısa sürede tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 3 şahıs yanlarında getirdikleri av tüfeği ile Çetin’in evine doğru rastgele ateş etmeye başladı. Bu sırada halen eşi ile kavga etmeye devam eden kişilerin arasında ayırmak için giren 48 yaşındaki Fatma Çetin av tüfeğinden çıkan saçmaların hedefi oldu.
Kavga sırasında kanlar içinde yere yığılan Fatma Çetin çağrılan ambulansla ağır yaralı olarak Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste tedavi altına alınan Çetin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Olay sonrası hızla uzaklaşarak kayıplara karışan 3 şahsın yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri olayın yaşandığı yerde inceleme yaptı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287