Viyadüğe uçmaktan metrelerle kurtuldu

Çanakkale-İzmir Karayolu’nda kontrolden çıkan TIR, karşı şeride geçti. Çanakkale Viyadüğü girişine bir kaç metre kala meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.Süleyman Coşar (42) idaresindeki 15 PE 734 plakalı TIR, Çanakkale istikametine...

banner279
23 Temmuz 2016 Cumartesi 02:32
Viyadüğe uçmaktan metrelerle kurtuldu
Çanakkale-İzmir Karayolu’nda kontrolden çıkan TIR, karşı şeride geçti. Çanakkale Viyadüğü girişine bir kaç metre kala meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
Süleyman Coşar (42) idaresindeki 15 PE 734 plakalı TIR, Çanakkale istikametine seyir halindeyken henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıktı. Viyadük girişinde, bariyerleri aşarak karşı şeride geçen TIR, yol kenarındaki toprak birikintisine çarparak durdu. Bu esnada diğer şeritten araç gelmemesi, olası bir faciayı da önledi. Viyadüğe uçmaktan da metrelerle kurtulan TIR’ın sürücüsü yaralandı. Ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi’ne götürülen Coşar tedavi altına alındı. Çanakkale’den İzmir istikametine gidiş şeridi trafiğe kapatılırken ulaşım tek şeritten sağlanabildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287