Zonguldak’ta FETÖ operasyonu: 1 tutuklu, 6 gözaltı

Zonguldak’ın Devrek ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir işadamı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında 6 kişi daha gözaltına alındı.Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 23:34
Zonguldak’ta FETÖ operasyonu: 1 tutuklu, 6 gözaltı
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir işadamı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturma kapsamında 6 kişi daha gözaltına alındı.
Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ darbe girişimi soruşturması kapsamında gözaltına alınan bir kişi çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklanan iş adamının ilçedeki bir diş hekimi muayenesinin ortağı olduğu öne sürüldü. Öte yandan TEM ekiplerinin soruşturması kapsamında aralarında diş hekimi, iş adamı ve esnafların bulunduğu 6 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan 6 kişinin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Son Güncelleme: 24.07.2016 23:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287