Aydın’da devlet millet el ele demokrasiye sahip çıktı

Aydın’da protokolün yanı sıra binlerce kişinin katıldığı ‘Milli İrade Yürüyüşü’nde darbeciler ve destekçileri kınandı.Aydın’da sivil toplum örgütleri öncülüğünde düzenlenen ‘Milli İrade Yürüyüşü’ne Vali Ömer Faruk...

banner279
22 Temmuz 2016 Cuma 21:22
Aydın’da devlet millet el ele demokrasiye sahip çıktı
Aydın’da protokolün yanı sıra binlerce kişinin katıldığı ‘Milli İrade Yürüyüşü’nde darbeciler ve destekçileri kınandı.
Aydın’da sivil toplum örgütleri öncülüğünde düzenlenen ‘Milli İrade Yürüyüşü’ne Vali Ömer Faruk Koçak, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz ve Mustafa Savaş, İl Emniyet Müdürü Dr. Halis Böğürcü, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Selahittin Çetindoğan, kamu kurum ve kuruluşları, oda, sendika ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle binlerce vatandaş katıldı.
Ellerine Türk Bayraklarını alan binlerce kişi Atatürk Kent Meydanı’nda toplandı. İstiklal Caddesi, Egemenlik Caddesi, Doğu Gazi Bulvarı ve Adnan Menderes Bulvarı güzergahında yaklaşık 2 saat yürüyen kalabalık askeri darbe girişimi ve darbecileri kınayarak demokrasiye sahip çıktı.
Vatandaşları son ana kadar yalnız bırakmayan Vali Koçak, yürüyüşe katılan binlerce Aydınlıya teşekkür etti. Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimini üzerinden yaklaşık bir hafta geçtiğine işaret eden Vali Koçak, “Aslında ciddi planlanmış, çok uzun süre üzerinde çalışılmış kapsamlı bir kalkışma olmasına rağmen başarısızlığa uğradı. Bunun en büyük sebebi milletin kendi iradesine sahip çıkmasıdır. Kendi hürriyetlerine ve geleceklerine sahip çıkmalarıdır. Bugün burada gördüğümüz manzara da budur. Türk milleti hiçbir şekilde kendisinin iradesine zincir vurmaya çalışanlara müsaade etmez” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287