Polis merkezinde oğlunu dövmek isteyince...

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde çalıntı motosikletle gezen 15 yaşındaki ismi açıklanmayan çocuğun babası, polis merkezinde oğlunu dövmek isteyince ortalık karıştı. Olay, Sultanhisar İlçesi’nde bugün saat: 18.30 sıralarında meydana...

banner279
27 Kasım 2016 Pazar 21:58
Polis merkezinde oğlunu dövmek isteyince...

Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde çalıntı motosikletle gezen 15 yaşındaki ismi açıklanmayan çocuğun babası, polis merkezinde oğlunu dövmek isteyince ortalık karıştı.
Olay, Sultanhisar İlçesi’nde bugün saat: 18.30 sıralarında meydana geldi. 15 yaşındaki bir çocuğun plakasız motosikletle gezdiğini gören polis ekibi, motosikleti durdurarak sorguladı. Motosikletin çalıntı çıkması üzerine çocuk gözaltına alınarak ailesine haber verildi. Polis Merkezi Amirliği’ne gelen baba M.D.(32), polis ekiplerinin yanında oğlunu dövmek isteyince, polis tarafından dışarı çıkarıldı. M.D., polis merkezi dışında yakınlarını arayarak durumu haber verdi. M.D.’nin yakınları ve bir grup HDP’li bir anda polis merkezi etrafından toplanarak, polis merkezinin bahçe tellerine zarar verdi. İlçeye, Nazilli’den ve İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan takviye ekip sevk edildi. TOMA ve Çevik Kuvvet ekipleri de olası bir olaya karşı hazır bulunduruldu. Gerginlik büyümeden önlendi. M.D. ve oğlunun gözaltında olduğu bildirildi.
 

Son Güncelleme: 27.11.2016 23:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287