Polis tarafından takip edildiklerini anlayan şahıslar polisle çatıştı

Aydın’da polis tarafından takip edildiklerini fark eden iki kişi yakalanmamak için polisle çatıştı.

banner279
07 Nisan 2017 Cuma 11:10
Polis tarafından takip edildiklerini anlayan şahıslar polisle çatıştı

Aydın’da polis tarafından takip edildiklerini fark eden iki kişi yakalanmamak için polisle çatıştı.

Aydın’da uyuşturucu ve silah kaçakçılığı yapıldığı yönünde aldığı bir ihbarı değerlendiren polis, 77 plakalı bir aracı takibe aldı. Aydın’dan İzmir istikametine seyreden aracın sürücüsü ve yanındaki diğer şahıs takip edildiklerini fark edince Germencik Park Mahallesi 7 Eylül Caddesi’ne girip izlerini kaybettirmek istedi. Burada da polislerin önceden tertibat aldığını gören şahıslar önce yol kenarındaki bir araca çarptı, ardından şahıslardan biri araçtan inerek kendilerini takip eden polis ekiplerine silah çekti. Polis ekipleri silah çeken şahsı etkisiz hale getirip yakalarken, diğer şahsın ise mahalle aralarına kaçtığı öğrenildi.

Olaydan sonra araçta yapılan aramada bir adet uzun namlulu silah ile elektronik malzemeler ele geçirildi. Öte yandan şahıslardan birinin polise çektiği silah ise caddenin ortasında ele geçirildi. Olaydan sonra araç içerisinde ve çevrede olay yeri inceleme ekiplerince çalışma yapılırken çalışma süresince bölge güvenlik çemberinde tutuldu.Kaçan şahsın yakalanması için çalışmanın devam ettiği, gözaltına alınan şahsın ise sorgulandığı öğrenildi.

HABER24

Son Güncelleme: 07.04.2017 16:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287