Vali Koçak: Hür basının önemi 15 Temmuz gecesi bir daha görülmüştür

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 14:51
Vali Koçak: Hür basının önemi 15 Temmuz gecesi bir daha görülmüştür
Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ‘Basın Bayramı’ olarak kutlanan 24 Temmuz basında sansürün kaldırılış yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda “Bugün hür basının toplum için ne kadar hayati olduğunu 15 Temmuz gecesi girişilen hain FETÖ darbe teşebbüsünün önlenmesinde basın ve yayın organlarının oynadığı rol bize göstermiştir” dedi.
“Tüm milli unsurların olayları anında ve doğru şekilde takibi ile mahşeri vicdanın bireysel halinde ete kemiğe bürünerek halkın duruma el koyması ancak gerçekten hür bir basın ile mümkün olabilmiştir” diyen Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, “1908’den bu yana seviye ile kahraman basınımız ile kısacası Kahraman Türk Milleti ile ne kadar övünsek azdır. Bu gün basınımız her zamandan daha hür, devletimiz kendisini saran urlardan temizlenme yolunda aldığı mesafe ile daha güçlü, Milletimizin ufku ise daha parlak, geleceği daha aydınlıktır. Bu vesile ile toplumu aydınlatan, dünyada yaşanan tüm olayların ve gelişmelerin bizlere aktarılması için , gece gündüz demeden gerekirse hayatlarını tehlikeye atarak büyük çaba sarf eden, her şartta sorumluluk bilinciyle çalışarak bu zor ve meşakkatli görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını gönülden tebrik eder, aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve başarılı günler dilerim” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287