Balıkesir sele teslim oldu

Balıkesir’de dünden beri devam eden şiddetli yağışın sele neden olması sonucu Gömeç ilçesinde bir köprü yıkıldı. İlçede 47 evi su basarken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.Gece saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle alarm durumda...

banner279
29 Kasım 2016 Salı 11:13
Balıkesir sele teslim oldu

Balıkesir’de dünden beri devam eden şiddetli yağışın sele neden olması sonucu Gömeç ilçesinde bir köprü yıkıldı. İlçede 47 evi su basarken büyük çapta maddi hasar meydana geldi.


Gece saatlerinde etkili olan yağış nedeniyle alarm durumda olan Gömeç Belediyesi ekiplerinin zamanında müdahalesi ile köprü ve riskli bazı evler boşaltıldı. Önlemler sayesinde can kaybı yaşanmadı. Ancak ilçe genelinde büyük çapta maddi hasar oluştu. Dün akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış sonrası Kemalpaşa Köprüsü yıkıldı. İlçede onlarca evi ise su bastı.


Belediye Başkanı Kazım Arslan tüm önlemlerin alındığını bildirerek, ”Şiddetli yağışta zararımız var, ekiplerimiz alarm durumda sel felaketi yaşanan yerlerde süratle evlerden sular boşaltılıyor” diye konuştu

Son Güncelleme: 29.11.2016 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287