Gündüz işte, gece nöbette

Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında vatandaşlar ile birlikte gece demokrasi için nöbet tutuyor, gündüz de halka hizmet etmeyi sürdürüyor.Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tarihe geçecek bir cesaret...

banner279
24 Temmuz 2016 Pazar 16:31
Gündüz işte, gece nöbette
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında vatandaşlar ile birlikte gece demokrasi için nöbet tutuyor, gündüz de halka hizmet etmeyi sürdürüyor.
Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, tarihe geçecek bir cesaret örneği gösteren binlerce vatandaş ile birlikte her akşam valilik önündeki Milli İrade Meydanı’nda nöbet tutuyor, hainler yargıya hesap verene kadar alanlardan ayrılmayacağı mesajını veriyor. Sabah gün ağarana kadar meydanlarda nöbet tutan Başkan Yılmaz, gündüz de belediye hizmetlerinin süreçten etkilenmeden eksiksiz yapılması için çalışıyor. Belediye içindeki müdürlüklerin hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet vermeye devam ettiğini belirten Başkan Yılmaz, Fen İşleri Müdürlüğü asfalttan kilit parkeye, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün çöp toplamadan cadde yıkamasına, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün park yapımından bitki dikimine kadar hizmetlerini aksatmadan çalıştığını söyledi.
Başkan Yılmaz, belediye binasında ve şehrin muhtelif bölgelerinde gündüz emek harcayan personellerin gecede demokrasi nöbeti tutmasının onur ve güven verdiğini söyledi. Genci yaşlısı, kadını erkeği, öğrencisi öğretmeni, doktoru avukatı, tüm halkın meydanlara akın ettiğini belirten Başkan Yılmaz, kundaktaki bebeğiyle demokrasi nöbetine katılan vatanseverlerin olduğunu belirtti.
Demokrasi nöbetçilerinin önemli bir kısmının gündüz çalışıp akşam meydanları doldurduğuna dikkat çeken Başkan Yılmaz, "Vatandaşların birçoğu işe uykusuz gitme pahasına alanları boş bırakmıyor. Hepsi FETÖ’ye ve darbecilere lanet yağdırırken, demokrasiye ve halkın canına kast edenlerin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyor" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner287